Monday 30 October 2017

سرنگوني و سقوط نزديك



سقــوط نزديك
المحامي عبد المجيد محمد                  abl.majeed.m@gmail.com


در رژيم ولايت فقيه علي خامنه اي؛ روش و شيوه شناخته اي است كه موضوعات مهم و سرنوشت ساز سياسي را با تأخير و كندي بسيار پاسخ مي دهد. در همين رابطه وقتيكه فكرهايش را كرد و تصميم گرفت و يا به او تحميل شد كه پاسخ بدهد علي العموم در جلسه سخنرانيش از شخصيت ها و افرادي كه دست در قدرت و حاكميت و منصب دارند كمتر استفاده مي كند و افرادي را كه اساسا معلوم نيست چكاره هستند و هر طور كه بخواهد حضار محترم را رنگ و لعاب مي دهد و به آنها برچسب گول زننده و بي هزينه مانند «نخبگان و برگزيدگان» مي زند تا مورد خوشايند آنها نيز باشد.
بر اين سياق روز 18 اكتبر 2017؛ خامنه اي عده اي افراد ناشناخته و عموماً جوان را از گوشه و كنار ايران و با تأخير 5 روزه از اعلام استراتژي و سياست جديد دولت آمريكا و نامگذاري تروريستي سپاه عقده گشايي كرد زوزه درد آلود كشيد كه:
« نمی خواهیم وقت خود را... با پاسخگویی به رئیس جمهور امریکا ضایع کنیم».
البته عليرغم جمله ”نمي خواهيم وقت خود را ضايع كنيم“ آنقدر صحبت هاي خامنه اي طولاني شد كه هر شنونده و بيننده اي را به خنده مي آورد كه قرار بود وقت تلف نكني پس چرا اينهمه صغرا و كبري و لاطائلات مي بافي؟
از لحن خامنه اي مشخص بود كه وقت زيادي را براي پاسخگويي صرف كرده است و به خوبي ترس و واهمه اش را نشان داد و در هفت محور، كه بعمد آنها را «نكته» ميناميد، تلاش کرد با لحن توام با فحاشی از يكطرف هراس خود را از سياست جديد آمريكا مخفي کند و از طرف ديگر به نيروهاي بي رمق و نگران خود روحيه بدهد كه جنگ نخواهد شد.
خامنه اي در ترس از انزوا و اجماع بين المللي عليه رژيمش، كه لاجرم در داخل كشور و مقاومت مردم ايران مؤثر خواهد بود، با لحني كه بيشتر شبيه ترساندن بچه توسط والدينش مي باشد، گفت: دولتهای اروپایی بر برجام تأکید دارند اما این کافی نیست. تا طرف مقابل [آمريكا] برجام را پاره نکند ما آن را پاره نمیکنیم اما اگر او برجام را پاره کند ما آن را ریزریز میکنیم. اروپا باید در مقابل اقدامات عملی امريكا بایستد. 



قبل از اين مهمل بافي ترسآلود خامنه اي، يك مهره حكومتي بنام حسين شريعمتداري نماينده وي در روزنامه حكومتي كيهان در تاريخ 14 اكتبر در مصاحبه با خبرگزاري فارس متعلق به سپاه پاسداران گفته بود:‌ «مؤثرترین واکنش ما می تواند و باید، رونمایی از موشکهای بالستیک قاره پیمایی باشد که پاشنه آشیل آمریکاست. امروز آمریکا به گونه یی در همسایگی ماست. چرا که در منطقه ۵۰ پایگاه و چند ده هزار نیروی نظامی دارد». 
حرفهاي خامنه اي و ديگر مهره هاي رژيمش وحشت او را از عواقب سياست جديد آمريكا به خوبي عيان و بارز مي سازد.
وي گفت:
از دشمن نبايد غافل شویم. دشمن را نبايد حقیر و بیچاره شمرد؛ باید با تدبیر، همه در صحنه باشند؛ همه بایستی با هشیاری، با بیداری، با آمادگی کامل در صحنه باشند. جنگ نظامی اتفّاق نمی‌افتد، لکن چیزهایی وجود دارد که از جنگ نظامی اهمّیّتش کمتر نیست. باید مراقب باشیم، ببینیم دشمن چه‌کار دارد میکند و چه‌کار میخواهد بکند...   

عطف به همين نگراني و ترس است كه تماميت رژيم و بطور خاص خود خامنه اي اصرار بر ادامه پروژه هاي موشكي و مداخلات منطقه اي به مثابه تنها راه بقاي رژيم را نشان مي دهد و عقب نشینی از اينها را گامی به سوی سرنگونی محتوم مي داند.
در همين راستا؛ آخوند حسن روحاني نيز در تاريخ 23 اكتبر گفته بود: قوه مجريه و مقننه و قضاييه و نيروهاي مسلح و در رأس همه آنها مقام رهبري يك مجموعه در حاكميت هستيم و اينطور نيست كه اگر يك جزء از حاكميت ضعيف شود جزء ديگر آن تقويت شود. بلكه هر اقدامي تضعيف كل حاكميت است.
اگر نگراني هاي اشاره شده فوق را با صحبت هاي نيوت گينگريچ در کنفرانسی در کلوپ ملی مطبوعات در واشینگتن بتاريخ 20 اكتبر؛ که توسط سازمان جوامع ایرانیان هوادار شوراي ملي مقاومت ايران در آمریکا برگزار شد، كنار هم قرار دهيم؛ آنوقت بهتر و بيشتر مي توان خشم و ترس خامنه اي و مهرههايش را فهم و ارزيابي كرد.
نيوت گينگريچ در اين سخنراني گفت:
«... فکر می‌کنم آنچه رئیس‌جمهور ترامپ در تصمیم خود انجام داد، به‌نظرم یک لحظه بسیار مهم برای دولت او است... او به سازمان ملل‌متحد رفت و سخنرانی کرد... سخنانش، بسیار قوی بود... سخنرانی بسیار قابل توجهی است... تا زمانی که [رژيم ايران] بتواند تروریسم را به سراسر جهان صادر کند، در نهایت یک خطر مهلک برای ایالات متحده است. البته امری بسیار وحشتناک برای مردم ایران هم هست... من به‌لحاظ استراتژیکی خوشبین هستم، کار فوق‌العاده عظیمی پیش روی ماست، ولی فکر می‌کنم قابل انجام است و جریان تاریخ با آزادی است، نه با دیکتاتوری. به همین علت، به‌رغم موانعی که گهگاه وجود دارد، فکر می‌کنم در درازمدت ما قوی‌تر و آنها ضعیف‌تر می‌شوند... من معتقدم که شورای ملی مقاومت ایران توان بالقوه فراوانی دارد و هم‌چنین می‌خواهم بگویم، معتقدم که خانم رجوی کار بسیار شگفت‌انگیزی در رهبری یک سازمان در یک دوره بسیار طولانی و بسیار دشوار انجام داده است. به‌نظر من او یکی از الگوها و نماد مقاومت در برابر دیکتاتوری است که تأثیر عظیمی بر کل کشور خواهد گذاشت...»
آيا با من موافق هستيد كه خامنه اي و همه مهره هاي رژيمش بايد بترسند؟ آنها سرنگوني و سقوط را در چشم انداز نزديك مي بينند و بر خود مي لرزند اين همان ترس و وحشتي است كه خامنه اي بعمد كتمان مي كند.

No comments:

Post a Comment

في إيران لا يوجد لدينا سجين سياسي؟!

في إيران لا يوجد لدينا سجين سياسي؟! بقلم: المحامي عبد المجيد محمد  كاتب حقوقي وخبير في الشؤون الإيرانية  @MajeedAbl نظام الشاه ...